Forside | Hvor finder du os? | Arrangementer | Galleri Einstein | Menu | Foto Galleri | Om Einstein Café
Einstein logo
Galleri Einstein

I oktober måned 2004 udstillede

Susan A. Arp

Susan A. Arp født i Toronto Canada og bosatte sig på Møn i 1974. Susan har lært den fundamentale viden om kunst med kunstnere fra Cleveland Ohio, og har deltaget i mange kurser i Danmark indenfor det kreativ område.

Susan er en skabende, nysgerrig sjæl som gerne bevæger sig i nye udtryks former. Hun har holdt Mandela og skjold workshops og har været meget glad for en ophold på indianer reservat for nogle år tilbage. Haft små grupper til intuitiv maleri og har udsmykket mange vægge samt døre med collage og lign.

Susan laver drama på frivillig basis med de 12-14 årige på Møn. Hun har været med i lokale teater projekter og har lavet scenografi siden skole gangen i U.S.A.

Her de senere år har hun samarbejdet med en Amerikansk Høvding, en Inka Paquo, en shaman fra Andes området og har her i foråret har været heldig nok til at medvirke i en ild ceremoni med en Mayan præst fra Guatemala. Igennem den store lære proces er der kommet en kilde af inspiration og evnen til at kigge dybere i ens sjælslys som bliver fortolket til farver. Det sker for det meste med akryl på lærred og med ”mixed media.”

Forkærlighed til Tibet er også til at få øje på i udstillingen og en af Susans største drømme er at rejse til Tibet.

Susan arbejder til daglige i skole regi, hvor der er tit er mulighed for at bruge fantasien.

 

 

  Design © 2002 Einstein Café Opdateret 28. september 2004  
Einstein Café · Algade 66 · 4760 Vordingborg · Tel 55 37 61 61