Forside | Hvor finder du os? | Arrangementer | Galleri Einstein | Menu | Foto Galleri | Om Einstein Café
Einstein logo


Galleri Einstein


I marts 2007 udstillede

Chris Christoffersen

Chris Christoffersen

Biografi

Jeg blev født i 1986 i Nørre Aaby - "drengen, som senere hen skulle interessere sig for det fotografiske, var født."

Interessen var stor, da jeg som 12-årig cyklede de 20 km fra Nørre Aaby til Fredericia for at se Prinsgemalen sejle dragesejlads med vennerne. Nogle år senere mødte jeg Prinsgemalen igen i Gråsten, hvor jeg hjalp ham med at finde vej, i skoven omkring Gråsten Slot.

I vinteren forrige år blev inviteret op til Frijsenborg Slot, da den unge Lensgrevinde Pernille Wedell var interesset i mine billeder, som jeg tog ved deres bryllup d. 11. september 2005 i Husby Kirke på Vestfyn. Hele den danske kongefamilie, samt adelspersoner fra nær og fjern, var til stede.

Siden da har jeg deltaget både som freelancefotograf ved flere begivenheder, blandt andet en familiefesten på Sofiero Slot, Rock’n Royal, Prins Christians dåb og i september sidste år ved Kejserinde Dagmars genbegravelse. Desuden har jeg fulgt Prinsesse Alexandra under Ecco Walkathon, Kronprinsessen, da hun navngav et containerskib, og en masse andre begivenheder.

Jeg har taget portrætter af de to tvillingekomtesser, Josephine og Camilla af Rosenborg, i parken på Sorgenfri Slot. Jeg har desuden lavet en større portrætserie af Prinsesse Eleonoré Christine, hendes kæreste og faderen, den tidligere hoffotograf, Prins Waldemar af Schaumburg-Lippe.

Jeg har de sidste par år også haft stor interesse i at fotografere kendte, heriblandt skuespillerne Mia Lyhne og Camilla Bendix, tv-værterne Gitte Sørensen fra Rent Hjem og Henrik Skovgaard fra TV2 nyhederne.

I dag bor jeg i København sammen med min kæreste. Jeg er dermed kommet tættere på det, som jeg holder af at fotografere.

Et professionelt kamera er blevet anskaffet, hvilket har medført lidt freelancearbejde for et par mindre københavnske magasiner.

I fremtiden vil jeg gerne arbejde som fotojournalist indenfor de danske/nordiske ugeblade og magasiner.

Kejserinde Dagmar

Kronprinsesse Mary

Prinsesse Benedikte

Prinsgemalen

Prinsesse Eleonoré Christine og


 

  Design © 2002 Einstein Café Opdateret 24. februar 2007  
Einstein Café · Algade 66 · 4760 Vordingborg · Tel 55 37 61 61