Forside | Hvor finder du os? | Arrangementer | Galleri Einstein | Menu | Foto Galleri | Om Einstein Café
Logo

Galleri Einstein

I april måned 2010 udstillede

Eva-Cristina Fontana Rose

Den autodidakte kunster, Eva-Cristina Fontana Rose, er født på Sydsjælland i 1971. En baggrund med en blanding af to kulturer har sat sit præg, hvor kunst i sidste ende er kommet til at fylde mere end umiddelbart beregnet. Under opvæksten blev der pendlet mellem Danmark og Italien, hvor en del sommerferier gik hos mormor, som fra sin tagterrasse med udsigt over Frascatis vinmarker, oliemalede hvad øjet så.

Senere tilbragte Eva-Cristina livet i regionen Umbrien, i den centrale del af Italien, hvor kunstnere som bl.a. Rafael, Giotto og Simone Martini har efterladt deres aftryk i egnens kirker. En videregående international uddannelse som incoming tour operator med bl.a. faget kunsthistorie åbnede for interessen af symbolske og æstetiske udtryk set i historisk perspektiv og bunden til kreativitet var nu lagt, men der skulle gå endnu en rum tid inden penslerne blev taget i brug.

Efter en del år vendte Eva-Cristina tilbage til Danmark. Et personligt paradigmeskift fik kunstneren til at se anderledes på livet og behovet for at udtrykke sig på lærred opstod. Der males primært med akryl i stærke farver og symbolske udtryk. Inspiration hentes bl.a. fra mytologiens, religionens og psykoanalysens univers. Ingen af malerierne er datomærkede, da ethvert værk betragtes som en proces uden en afgrænset begyndelse og slutning. Signaturen er et initialsymbol dannet af en sammenførelse af bogstaverne e og c.

Trapper


Broken Wings


Blå Madonna


Skabelsens Gudinde


Skabelsens Legeplads 1


Skabelsens Legeplads 2

 

  Design © 2002 Einstein Café Opdateret 26. april 2010  
Einstein Café · Algade 66 · 4760 Vordingborg · Tel 55 37 61 61