Forside | Hvor finder du os? | Arrangementer | Galleri Einstein | Menu | Foto Galleri | Om Einstein Café
Logo


2005

I marts så vi en udstilling på Galleri Einstein af

Susanne Kristensen

Snaphanevej 6 4720 Præstø
F.1953 - Autodidakt

Susanne fortæller om sig selv:

Jeg har lige siden jeg var lille kunne lide at tegne og male. Min mor tog mig tit med ud i naturen og fortalte mig om naturens farver og spil.

I 1969, var jeg på efterskole  ved den jyske hede og blev meget inspireret af naturen. Det blev til mange år med tegninger fra naturen, som senere (1986) blev erstattet med akvarelmalerier, som var mit foretrukne frem til 2002.Susanne Kristensen

Jeg flyttede fra København i 1986 og blev medlem af lollandske billedmagere. Sammen med andre kunstnere udstillede jeg forskelige steder på Lolland til 1995, hvor jeg flyttede derfra. Jeg bor nu i Præstø, og har boet her i 6 år.

I 2002 blev jeg nysgerrig efter, hvordan akrylmaling var og hvilken effekt det havde at male på lærred. Jeg blev meget optaget af det og brugte en stor del af min tid til at male, hvilket er blevet til mange malerier. Jeg maler ikke med pensler, men bruger udelukkende spartel.

Farver og farvernes betydning har altid været meget vigtig for mig, så i mange år var det farvernes effekt jeg arbejde med. Jeg syntes nu, at jeg har godt styr på farverne, og jeg udfordre mig selv i forhold til motiver og farver, jeg ikke har brugt så meget. 

I det daglige arbejde jeg 25 timer som pædagogisk konsulent og supervisor på Oringe. Jeg har her i det år åbnet  min egen klinik i Præstø med hypnose og hypnoterapi. Dette tager noget tid lige nu, så der ikke er så megen tid til at male,men jeg ser frem til at tingene kører så der bliver tid til at bruge spartelen igen. 

Udover udstillinger på Lolland har jeg bl.a. udstillet i Næstved, Fuglebjerg, Fladså, Roskilde, Præstø, Tystrup og Vordingborg. Sidst jeg udstillede i Vordingborg (for ca. 10 år siden) var med mine akvarelmalerier.

 

Grnt og blt

Gyldne farver

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Design © 2002 Einstein Café Opdateret 3. april 2005 ....
Einstein Café · Algade 66 · 4760 Vordingborg · Tel 55 37 61 61