Forside | Hvor finder du os? | Arrangementer | Galleri Einstein | Menu | Foto Galleri | Om Einstein Café
Einstein logo

Galleri Einstein


I januar 2017 udstillede

Mimi Larsen

Intuitivmaling Jeg er vokset op i en kreativ familie med meget kreative forældre, lige fra musik over porcelænsmaling til 60ér batik på alt hvad der kunne tage i mod stoffarver. Derfor har jeg altid haft opbakning til at udtrykke mig kreativt, det var noget der var plads til og som blev værdsat. Det resulterede i at min første uddannelse blev som keramisk designer på Skolen for brugskunst nu Dansk designskole.

Jeg mødte intuitiv maling i 1996 inde i Astrologihuset i Valby. Jeg nærmest faldt over en brochure som straks fangede mig med sit stærke udtryk. Jeg havde tegnet og malet i mange år også kva min uddannelse, men aldrig fundet den dybe lidenskab i at gengive et løg, en blomsterbuket eller et oprørt hav, men her var noget der talte til mig dybt ind, de store strøg, de kraftfulde farver og stærke symbolikker. Jeg meldte mig til en intro aften, dernæst til et weekendkursus og blev fuldstændig bjergtaget over både teknikken, processen i mit indre og mit færdige resultat. Jeg måtte bare have den uddannelse og det fik jeg. Jeg har siden malet næsten udelukkende med de teknikker og udviklet det til også at male personlige intuitive billeder til andre så som meditations billeder, kraft billeder eller billeder med tilhørende clairvoyante beskeder.

At male intuitiv er at male uden i forvejen at have tanker om farvevalg, og om hvordan det færdige billede skal se ud. Ved specielle teknikker og åbenhed overfor farvernes energi, kan man komme i kontakt sig selv, sin kreativitet, sine blokeringer, sine muligheder for vækst og ved særlig ind tuning, frekvensen fra andre. Teknikken bruges til at gå uden om det kontrollerende sind, så man kan skabe en mulighed for at ens underbevidsthed kan komme til udtryk. At arbejde med farver og male intuitivt, kan være en stærk frigørende og opladende proces, derfor er maleprocessen en hjælp til personlig udvikling. Det er efterhånden også alment kendt, at krop og sjæl kommer i bedre balance når kreativiteten stimuleres. Samtidig bliver resultatet oftest meget farverigt og udtryksfuld og man vil opdage at det at kigge på billede, ofte vil berøre både den som har skabt billede og andre der ser dem.

De fleste af billederne på denne udstilling er intuitive og de skal ikke forstås af hovedet, men sanses af kroppen. Som betragter får du mest ud af det når du mærke hvad de gør ved dig på det ubevidste plan. Hvilket billede taler til dig? Hvad taler det til i dig? Kan du mærke noget i kroppen? I følelserne? Hvilke associationer får du? Behagelige? Ubehagelige?

Jeg ønsker dig en rigtig god fornøjelse i oplevelsen af billederne. De bedste hilsner

Mimi Larsen 20660096 mimi.larsen@youmail.dk

Ps. Bestillinger modtages til individuelle billeder

Kreativitets CV for Mimi Larsen

Kreativitets CV for Mimi Larsen

Kreative uddannelser og kurser

2012 1 uges Ikonmaleri på Væksthøjskolen

1999 Skrevet stort projekt: ”Farvernes betydning”, på Østsjællandske uddannelsescenter

1996- 97 Instruktør i intuitiv maling. Connie Pagsgren, Center for kreativitet og udvikling

1994 Maskekursus

1983- 87 Croquis på Arkitektskolen i kbh

1983- 87 Skolen for brugskunst, linjen for keramisk formgivning og glas 1983 1 uges sommerkursus på Kunsthøjskolen i Holbæk

1983- 84 En lang række aften og weekend kurser i tegning, maling og akvarel hos Ulrik Hoff, Charlottenlund

1983 HF formning

1982 1 uges sommerkursus på Kunsthøjskolen i Holbæk

1982 16 uger på Kunsthøjskolen i Holbæk

Afholdte kurser og workshops

2016 Afholdt workshop i intuitiv maling for alle mine kollegaer på ZBC, Kursusafdelingen Vordingborg

2000- 10 Kurser i intuitiv maling i virksomhed

1996- 97 Kurser i intuitiv maling i virksomhed

1993- 95 Underviser på Vestegnens Voksenundervisnings Center: Undervist voksen i tegning og maling, akvarel, mønsterkomposition og intuitivmaling

1991 Undervise børn i tegning og maling på Børnekulturdagen i Gladsaxe

1983- 86 Undervisning af børn i alderen 7-13 år i keramik

Ansættelser med udgangspunkt i kreativitet

2008- 10 Startskuddet, opholdssted og botilbud

1993- 96 VVC, Vestegnenes Voksenundervisnings Center

Udstillinger

Galleri-skovfred 08

Vordingborg svømmehal 06

Østsjællandske uddannelsescenter 98

Galleri facaden i Herlev 95

Kunstforeningen Dansk røde kors 87

Grupper og udvalg

Kunst og legeplads udvalget i Eskebjerggård, Boligselskab Baldersbo

 
  Design © 2002 Einstein Café Opdateret 11. marts 2017   
Einstein Café · Algade 66 · 4760 Vordingborg · Tel 55 37 61 61