Forside | Hvor finder du os? | Arrangementer | Galleri Einstein | Menu | Foto Galleri | Om Einstein Café
Logo


2005

Heidi Moe Weinreich

I September måned vender den norskfødte, mønske billedkunstner Heidi Moe Weinreich tilbage med spændende nye værker. Hun fortæller om sig selv:


Det var på på Café Einstein at jeg for 2 år siden debuterte som udstillende kunstner. Den gang var det akvareller jeg udstillede. Siden har det været nogle travle år og denne er min 20. udstilling.

Denne gang er det akryl malerier jeg udstiller. Jeg har modtaget undervisning af mange af Møns dygtige kunstnere og er elev hos Annette Agerlund som er min store inspirator.

Jeg har fundet min helt egen stil og mit foretrukne motiv er mennesket. Det er vigtigt for mig at formidle lys, glæde og kærlighed og derfor ønsker jeg at male livsbekræftende billeder.

Denne sommer har jeg også været optaget af den mønske natur og Møns Klint bliver gengivet på i den måde jeg kombineret fossiler med spor fra fortiden.

Besøg Heidi Moe Weinreichs galleri

www.galleriheidi.dk

Heidi Moe Weinreich
Græskevej 15
4780 Stege
Tlf. 23700415

Spor fra fortiden

 

Kysset

 

I maj 2003 fortalte da om Heidi Moe Weinreich:

Heidi Moe Weinreihar boet 7 år i Danmark og har i 5 år været økologisk landmand på Møn.

De seneste 2 år har hun helliget sig maleriet, især akvarel. Lyset og det positive er især karakteristisk ved Heidi’s billeder, som man kun kan blive i godt humør af at se på.

Naturen og mennesket er Heidis foretrukne motiver og hun er især inspireret af scenerier fra Norge, Danmark og Provence. De lækre farvekombinationer i velafstemte 3-klange bringer en stemning af levende natur helt ind i dagligstuen, og udtryksfulde menneskeskikkelser malet i kun én farve virker tankevækkende.

Den stærkt naturalistiske stil gør billederne tilgængelige, også for folk der ikke er kunstkendere, og det er muligt at købe postkort af et enkelt af motiverne.

Efter at have udstillet i Stavanger i Norge, glæder kunstneren sig til at se hvordan danskerne tager imod hendes fortolkning af verden!

 

Blomster

 

 

  Design © 2002 Einstein Café Opdateret 29. august 2005  
Einstein Café · Algade 66 · 4760 Vordingborg · Tel 55 37 61 61